Popis

Popis produktu

PLATBA: Před uvedením vašeho zájmu,prosím, potvrďte podrobnosti s námi, pokud máte požadavek na položky.Prosím provést platbu do 3 dnů od objednávky, pokud je to možné.ZÁSILKY: 1.Příprava Čas:potřebujeme 3-5 pracovních dnů na přípravu vaší objednávky podle našich numberous objednávek každý den. 2.Prosím zkontrolujte vaši adresu, když píšete v Mabaku.cz,pokud chcete změnit dříve, než jsme loď na ně, prosím, oznámení nám novou adresu. 3.O Clo V úvahu našich zákazníků'benefit,Jsme nuceni loď vaší objednávky poštou.Prosím, pochopit,nicméně,clo je mimo naši kontrolu, nemůžeme guarrante žádné daně, poplatku a neponese žádnou daň, poplatek.Upřímně se omlouváme za nepříjemnosti, které to může způsobit.

Konverze: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palce

Zpětnou VAZBU: 1.Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby,prosím, zanechte své pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd. 2.Pokud nebudete spokojeni, naše produkty,pls kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu.garantujeme budeme 100% slove žádný problém pro vás a budete spokojeni.SLUŽBY: 1.Staráme se o našim zákazníkům,a bude vždy snažit, aby vám pomohl,doufám, že vytvořit dlouhodobé podnikání s vámi. 2.Prosím, kontaktujte nás TRADEMANGGER před odjezdem žádné negativní zpětnou vazbu, nebo otevření a řešení na místě.Prosím, dejte nám příležitost vyřešit jakýkoliv problém.

100% Zbrusu Nový A Vysoce Kvalitní

Teplé Tip : Prosím třeba připomenout, že díky světelné efekty, sledování 's jas/kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón webových stránek' s foto a aktuální položky.

Velikost Délka /cm Poprsí/cm Rameno/cm Rukáv/c m Y 62 96 37 56 M 63 100 38 57 L 64 104 39 58 XL 65 108 40 59 XXL 66 112 41 60

Položka Měřit ručně, mohlo by to být 1 cm různé,vaše laskavé pochopení bude velmi ocenil.

Materiál:Polyester

Další Informace

Rukáv Styl Pouzdro Butterfly
Materiál Polyester
Původ Pevninské Číně
Vzor Typu Solidní
Sezóna Letní
Délka rukávu(cm) Devět Čtvrtletí
Tkanina Typ Broadcloth
Značka Bigsweety
OL Vynikající
Elegantní Office Lady
pohodlné Vysoce Kvalitní
Dekorace Tlačítko
Límec Rozcuchané
Styl Formální
Číslo Modelu ženy oblečení
Věk Věkové Kategorie 18-35 Let
Oblečení Délka Pravidelné

Recenze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.Povinná pole jsou označena * *

1 2 3 4 5