Popis

Popis produktu

1.Materiál: Pevný čirý plastový kryt + krémové lepidlo

Způsob platby 1.Existuje mnoho platební metody jsou k dispozici na Mabaku.cz, jako Alipay, kreditní karty.Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás.Chránit vaše zájmy,vaše platba bude dočasně v držení Alibaba,a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni.Doprava 1.Náš lodní ceny zahrnují náklady na dopravu, manipulaci, balení a souvisejících nákladů na pracovní síly. 2. Položky jsou obvykle dodávány s 2 obchodní den poté, co vaše platba byla vymazána (v sobotu a v neděli a státní svátek vyloučeny) 3.Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň. 4.Objednávka bude odeslána do ruky přepravní společností v rámci dodací lhůty odkazují na seznam přepravních služeb níže.Pokud nechcete dostávat balíček v době dodání, prosím, kontaktujte nás, budeme se jí zabývat a reagovat na vás do 24 hodin.Vracení Peněz 1.Jsme plně zaručit naší věcí.Všechny položky jsou ve zbrusu novém stavu, pokud není uvedeno jinak jinde v popisu. 2.Vše se vrací vadné jinak musí být předschválený.Kontaktujte nás, prosím, získat povolení a vrací adresu před odesláním zboží zpět. 3.Ve všech případech, kupující zaplatit poštovné, poplatky na vlastní náklady vrátit produkty pro výměnu nebo vrácení peněz.Budeme za poštovné náhradníků.Zpětná vazba 1.Naším cílem je, aby ujistěte se, že jste spokojeni kupující a příjemné nakupování s námi.Prosím, kontaktujte nás před odjezdem odjezdem neutrální (3 hvězdičky) nebo negativní(1,2 hvězdy), budeme se snažit v našich silách, aby problém vyřešit. 2.Chápeme obavy a frustrace můžete mít, a bude v našich silách vyřešit jakékoli problémy.Ostatní 1.Pokud potřebujete dát větší řád, což je více než max množství, prosím, kontaktujte nás získat speciální slevu. 2.Můžeme dělat drop shipping, napište své zákazníky adresu, když umístíte objednávku je ok. 3.Jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte nás.

3D Ručně vyráběné Pouzdro Pro Samsung galaxy Z flip 3 Roztomilý Medvěd proti tlaku Vlastní telefonní Kryt Z DIY flip shell pár dárek F7000

5.Tento kryt lze přizpůsobit pro různé modely telefonů, v případě potřeby, prosím, poznámku vaše model, nebo nás kontaktujte pro více informací.

4.Balení seznam:1*zadní kryt + 1*popruh

ATTENTTION:

2 .Barva: růžová fialová

Friendly tipy

1. Krémové pouzdro je ručně vyrobený a potřebují čas, aby být sušené, tak to trvá asi 5-10 dnů poslat ven.

DIY případ v našem obchodě mohou být přizpůsobeny pro téměř všechny populární modely telefonů na trhu.Pokud nemůžete najít požadovaný model v seznamu, prosím, kontaktujte nás pro více informací.

3.Model: pro iPhone, Huawei, Samsung, Xiaomi, Vivo, Oneplus, Oppo, atd.

Popis

2. Jak je to ruční práce, nemůžeme zaručit, že každý případ vypadá přesně stejně.Mezitím, vzhledem k rozdílnost modelů telefonů, v případě, že váš příjem se může mírně lišit od fotky, protože potřebujeme upravit na požadovaný model telefonu.Ale můžeme potvrdit, že každý případ bude stejně pěkné a roztomilé jako obrázky.

DIY 3D Ručně vyráběné vlastní karikatura krém mobilní telefon případě zadní kryt

Další Informace

Původ Pevninské Číně
Funkce roztomilý kreslený medvěd dekompresní krémová vlastní telefon zadní kryt
Funkce 2 3D DIY handmade případě
Materiál TPU+ Krémový gel
Typ 3D Případ
Design Kreslený, Prostý, Anime
Barva Žlutá černá
Kompatibilní Značka Samsung

Recenze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.Povinná pole jsou označena * *

1 2 3 4 5