Popis

Popis produktu

5) Záruka se nevztahuje na položky, které jsou fyzicky poškozen, nebo že NEJSOU za normálních provozních, jako jsou zneužívání a nesprávné instalace.

Doprava

Děkuji.

2) Pokud obdržíte nesprávné nebo vadné položky, prosím, kontaktujte nás pro výměnu nebo vrácení peněz po obdržení zboží.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pokud chcete změnit adresu, prosím, kontaktujte nás, během jednoho dne .Nejsme odpovědni za nesprávné/nedoručitelné adresy.

2) Položky jsou dodávány do objednávky adresu.Prosím, ujistěte se, že necháte všechny přijímače údaje(úplná adresa, celé jméno a kontaktní číslo) správně.

Záruka: 90 dnů

FRU:5CB0R07529 P/N:AP1DY000410 Barva:Modrá

*********************************************************************************************************************************

1) Všechny položky jsou testovány a v dobrém stavu, před odesláním.

Návrat a Záruka

Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

Vaši podporu a pochopení je vysoce ceněn.

Zpětná vazba

Splnit všechny vaše spokojenost je naším cílem, a my jsme vždy zde, aby poskytovat naše nejlepší služby pro vás.

Vhodný pro model:L enovo Ideapad 330S-14IKB AST Notebook

1) Dovozní clo nebo jiné daně NEJSOU zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Pokud máte nějaké dotazy, prosím, poraďte se se svým místní Celní před objednáním.Prosím, informujte nás, pokud máte nějaké speciální požadavky na dopravu prohlášení .

Stav: Nový Originální

Pokud máte nějaké problémy nebo záležitosti s naší položky, Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální nebo negativní komentáře.Věřte nám, že budeme v našich silách to vyřešit k vaší spokojenosti.

4) nabízíme tříměsíční údržby.Vadné zboží v rámci záruční doby může být vrácen.Kupující by měl nést náklady na dopravu.Prosím, kontaktujte nás pro vracející adresu.Budeme opravit nebo vyměnit co NEJDŘÍVE.

Fotografie jsou převzaty od skutečné položky.Prosím, pečlivě zkontrolujte a ujistěte se, že kompatibilita s notebookem před cílem.

Laskavě chvilku opustit nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud vaše e-mailová adresa je k dispozici, budete dostávat e-maily o informace, aby potvrdil adresu, než dodávky a aktualizace sledovací číslo po odeslání.

3) Pro jakékoli osobní důvody(non-prodávající chybu) vracející se z vrácení peněz, prosím, kontaktujte nás do 14 dnů .Vrácené zboží musí být v původním stavu, a zpáteční lodní poplatek by měl být na kupujícího na jeho náklady.Náhrada bude provedena po obdržení vrácené položky.Kupující jsou zodpovědní za škody a ztráty během návratu.Pokud položky jsou poškozeny, když jsou vráceny, bude kupující není získat plnou náhradu.

Další Informace

Vzor Typu Solidní
Barva modrá
Značka DZ-SVĚT
Použitelné modely 330S-14 IKB AST
Číslo Modelu bydlení spodní víko
SUB-FRU 5CB0R07529
Typ Notebook Vyměňte Kryt
Pohlaví Unisex
p/n AP1DY000410
Styl Notebook Případech, Obchodní
Typ Closure Žádný zip
Původ Pevninské Číně

Recenze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.Povinná pole jsou označena * *

1 2 3 4 5