Popis

Popis produktu

【Waterprood a Větruodolný】 Tyto zimní rukavice mají nepromokavé a prodyšné TPU vložené mezi vnější materiál odolný proti vlhkosti a 100g teplé bavlněné blokovat vstup do vody, sněhu rukavice, které udrží ruce v teple a suchu i ve sněhu nebo déšť, když budete dělat outdoorové sporty nebo každodenní nošení.

Vnitřní Podšívka: 100% polyester

Přenosný spony naší lyžařské rukavice dělá to výhodné pro vás nosit.

GUMAO Professaionl a Nový Design Tepelné Zimní Cyklistické Rukavice

【Anti-Slip Palm Design】 teplé rukavice, dlaň je pokryta anti-skluzu silikonové, které vám pomohou držet věc snadno nebo jízda na kole/zbavit se/zimní sporty větší bezpečnost.Chránit vaše ruce před poškozením a zranění.

Podrobnosti O Produktu:

X-Large: 23-25 CM / 9.05-9.84 Inch

【Maximální Teplo Fleece】 Tepelné zimní rukavice patří multi-vrstva, větruodolný tkaniny a vodotěsné TPU membrána zajistí prodyšnost a maximální udržení tepla.Zabrání větru pronikat přes teplé rukavice.

Vzhledem k ruční měření, umožňuje 0.12(v) rozpor

【Touch Screeen Schopen】 Zvýšení vysoce citlivé dojemné funkce palcem a ukazováčkem prsty rukavice, takže se můžete dotknout obrazovky telefonu citlivě a používat pohodlně.

Barva: Černá

【Nastavitelný Zápěstí a Elastické Manžety Design】 magic pásku na zápěstí vám umožní upravit těsnost podle které potřebujete, a elastický pás umožní, aby rukavice více blízko ruce, zabránit studený vítr od vstupu do rukavice, zámek teplo.

Hřbet rukavice: 100% polyester

Materiál:

Velké: 21-23 CM / 8.26-9.05 Palce

Velikost (Palm obvodu)

Liniové tepelné rukavice je vyrobena ze zesílené fleece, který udrží vaše ruce v teple a toasty, a ochranu před omrzlinami v chladném dni.Užijte si zimní outdoorové aktivity!

Dlaň: 80% PU, 20% nylon

Zimní lyžařské rukavice jsou uváděny s protiprokluzový systém silikon na dlani pro zvýšení tření a odolnost proti otěru, což může pomoci k uchopení věci pevně a pružně.

Medium: 19-21 CM / 7.48-8.26 Palce

Nastavitelné zápěstí a elastické manžety design, můžete nastavit těsnost rukavice, pevně uzamčení teploty.

Velikost: M/L/XL

Obsah balení: 1 Pár Rukavic

【Anti-Ztráta Spony】 přenosné anti-ztráta spony je vaše rukavice není snadné ztratit, snadné uložení v kompletní sadě, pohodlné nošení.

Vlastnosti: Dotykový Displej, Tepelné, Ultralehký, Vodotěsný, odolný proti Větru, Anti-Skluzu, Rouno, Kůže-friendly, Anti-loss a odolné proti opotřebení.

Další Informace

Materiál Polyester
Pohlaví Unisex, MUŽI, ŽENY
Příležitosti Cyklistika, Venkovní, Lyžování, Snowboard, Sportovní, Na koni
Číslo Modelu GU-1458
Značka GUMAO
Funkce 2 Dotykový Displej, Anti-Slip, Odolné Proti Opotřebení, Nastavitelný, MĚKKÉ, lighweight
Funkce 1 teplejší, Tepelné, Větruodolný, vodotěsné, pohodlné
CN Guangdong
Velikost M/L/XL
Sezóna Zimní
Původ Pevninské Číně
Barva Černá
Hmotnost About 180g

Recenze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.Povinná pole jsou označena * *

1 2 3 4 5