Popis

Popis produktu

7. Sleva je vždy k dispozici pro vracející se zákazníky.Výměna

Všechny náhrady otázka by měla být sjednána přátelská a my vám vrátíme nákup po obdržení autoritativní certficatestating, že fatální problém s kvalitou

Q3. Jak moc pro nákladní dopravu?

1.Budeme loď vaší objednávky do 24 hodin (v pracovní den)po verificatin platby a confirmaticthe pořadí.

Velikost vzorku: můžeme vám poslal 0,5 m a šířka 0,5 m délka, používáme trubice role tohoto filmu, musíte zaplatit expediční poplatek, vzorek je zdarma pro vás, tak doporučuji si koupit 2m, takže můžeme vám poslal vzorek zdarma s balíčkem, uložit své peníze

Q6. Máte slevu pro velké množství?

5.Po odeslání balíčku, sledovací číslo bude nabídnuta, takže můžete vědět, kde balíček je.

Ano, můžete zaplatit prostřednictvím western union.PayPal.Kreditní karty.T/T

velké množství by se mohly vztahovat našeho distributora ve vašem regionu, kontaktujte naše obchodní vědět více.

Q2. Jak se o své vzorky zdarma?

Co je voda transfer fólie

Ano, jako jeden z největších inkjet mediální produkty výrobců v pevninské Číně, jsme schopni sloužit vám naše vzorky zdarma na zkoušku!Oba plechy a svitky jsou k dispozici!

pokud tam máte jakýkoliv dotaz, prosím neváhejte a kontaktujte mě.Prosím, předložit spory snadno.Věřím, že můžeme poskytují perfektní řešení hezký den!

Q4. Můžete přijímat on-line platby, jako je Paypal?

její uložit vzor účtovat poplatek v porovnání s jinými technologie tisku a snadno ovladatelný,je to, aby tisk více fantazie.Aplikace Ozdobit předměty, které se pohybují z celého all-terénní vozidla a automobilu na malé předměty, jako helmy na kole nebo otherautomotive čalounění, Interiérů Automobilů, X-box, Zbraně, Poháry, Auto Díly, Myš,Motocykl .Filmy lze aplikovat na všechny typy podkladů včetně plastu, laminátu, dřeva, keramiky a kovu.Pro většinu dílů, je-li položka může být namočeným ve vodě, hydro-grafický proces může být použit.Šířka Film Poslední písmeno každého vzoru název: A-100CM, B-50CM Film Vzory karbon, Lebky, Kamufláž ,Dřevěné, Mramor A Kámen , Zvířecí Kůže,Karikatura, Royalty Vzor,Kovové, proč si vybrat nás: 1. byli jsme výrobu tohoto produktu po dobu 10 let, s více než 20.000 druhů produktů vzory 2. Nejlepší Cena: Konkurenční cena, za malé objednávky, Velká sleva na velké objednávky. 3.Včasné Dodání: Budeme loď, aby po zaplacení v 1-2 pracovní dny. 4. Máme technici s 10 let zkušeností v použití výrobku, který může vést použití v době 5. Royalty Populární Vodní Převod Tisk Filmu: vyvinuli Jsme vlastní vzory, některé vzory k dispozici pouze od naší firmy. 6. Přizpůsobení: můžeme také vytisknout svůj vlastní design, prosím, pošlete nám design obrázek.PSD,PDF,JPG,AI formátu.To bude tvůj královský vzor, nikdy nebudeme prodávat vaše royalty vzor na třetí strany.Jak Na Namáčení: Efekt Zobrazení: Balení A Výrobní Dílny:

Q1. Máte MIN?

FAQ

Vrácení peněz:

Ano, můžete si vlastní vzorky lokálně, můžete nám e-mail vaší oblasti, pak budeme informovat, kde a kdo vás může kontaktovat, aby si vzorky.

4.Obvykle, budeme psát produktů jako "dárek" nebo "Vzorek" snížit daňový poplatek. pokud jste potřebujete plnou hodnotu na shipoina účet nebo faktura.plesae, dejte nám vědět, když placina, aby

6.když obdržela balíček poškozen během dopravy nebo špatně rohlíky, bychom chtěli odeslat nový a správný produkt vám zdarma.

Ano, máme takový prodejní politiky.To není jen závisí na vaší objednávky množství, ale také položku jste si rezervovali.

2. Nabízíme rychlé dodávky, jako jsou UPS,DHL nebo FedEx s 7-12 dní dodání.v případě jakéhokoliv zpoždění, známe předem

3.Kupující je odpovědný za jakékoliv dovozní daně, celní poplatky, makléřské poplatky, dovozní cla a jiné - nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení tindividual zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována.

když chcete změnit nějaký jeden , můžete změnit položku, než jsme loď zboží.Ale kupující měl být odpovědný za všechny další přepravní poplatky, pokud vrátíte položky.

Q5. Mohu dostat své vzorky lokálně?

vody / Hydrographies Přenos Tisku Použitelná na různé materiály včetně plastu, kovu, keramiky, dřeva, kamene, pryskyřice, také může realizovat převod na nerovném povrchu,

Ano, pro všechny objednávky v zahraničí,0,5 m Šířka Vzoru MIN je 1 metr čtvereční .1M Šířka Vzoru MIN je 10 metr čtvereční

To závisí na vaší oblasti.Používáme UPS.DHL, FEDEX, ARAMEX Express, China post air

Náklad:

Další Informace

Původ Pevninské Číně
Typ voda transfer fólie
Hmotnost Položky 0.3kg
Šířka Položky 0.5m
Typ Položky Obtisky A Samolepky
Vzor květiny/animal/dřevo/oheň atd.
Speciální Funkce PVA
Typ Materiálu PVA
OEM Ano
Položka Výška 5cm
Značka iWDF
Položka Délka 2m
Balíček Balíček s bubble bag
Hmotnost 0,6 kg

Recenze

Nádherný Film

Dobrý film, doporučuji

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.Povinná pole jsou označena * *

1 2 3 4 5