Popis

Popis produktu

Máte-li jakékoli další otázky, prosím, poraďte se nejprve,Všechny e-maily budou zodpovězeny do 24 hodin.Pokud nechcete dostávat naše odpověď, prosím, laskavě znovu poslal svůj e-mail a my vám odpovíme vám co nejdříve ,Budeme pracovat od pondělí do pátku normálně(s Výjimkou státních svátků).

Sledovat obchodu pro více informací

Kontaktujte nás

Platba

Upozornění pro Zákazníky z Brazílie, Prosím, poskytněte nám vaše CPF ČÍSLO, když místo, aby MIFUNY Vodní Hyacint Domácnosti, Tkané Úložný Koš Multi-Funkční Desktop Tray Svačina Chléb Hračky Skladování Zásobník Organizace POPIS PRODUKTU Získat ucelený pohled na vaše produkty Specifikace název Produktu: ručně tkané koše skladování Barva: jak je znázorněno na obrázku Materiál: Vodní Hyacint Rozměry: S:28*6 CM; M:33*6 CM; L:37*7,5 CM Poznámky 1,v Důsledku světla a obrazovky nastavení rozdíl, položky barva může být mírně odlišné od obrázků.Velikost a hmotnost našich výrobků jsou měřeny ručně, a tam budou chyby.Skutečná velikost je závisí na skutečném objektu.Doporučujeme, aby zákazníci, kteří se starají o přesnost měření výrobku by neměla koupit. 2,Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíly vzhledem k různým ruční měření.chromatická aberace problémy, nebudou použity jako podklad pro vrácení a výměnu. 3.Produkt je odeslán z Guangdong, Čína, dopravní vzdálenost je dlouhá, balení zboží, musí být posílena, aby se zabránilo balíček před poškozením násilné logistiky při přepravě, další náklady mohou vzniknout, pokud je to nutné budeme kontaktovat dodatečné náklady, doufám, že můžete pochopit, jinak nebudeme moci odeslat balíček pro vás.

PO-SAILE Si můžete koupit s důvěrou

VÍTEJTE MiFuny RUKY-TEXTILIE STORE

Záruka

3,My vám vrátíme peníze, pokud položka není, jak je popsáno nebo poškozené při přepravě.

Upozornění pro Zákazníka z ruské:buyersplease potvrzují, že jméno a číslo pasu jsou kompletní.

1,Vaše zpětná vazba a DSR jsou pro nás velmi důležité,Jsme závislí na naši pověst a spokojenost zákazníků uspět.

Návrat A Vrácení Peněz

2,Pokud máte rádi moje položky prosím, nechte mě dobrá zpětná vazba a 5 star DSR hodnocení,Budeme dělat totéž pro tebe.

3,Pokud jsme vám nedal dostatečný důvod pro 5-hvězdičkový stupňů na každou DSR pak prosím dejte nám vědět, jak můžeme získat vaše 5-hvězdičkové hodnocení před odesláním své skóre,Budeme pracovat s vámi vyřešit jakýkoliv problém.

1 výrobky v tomto obchodě jsou předmětem formální kontroly, Všichni zboží jsou brány v naturáliích, prosím, buďte ujištěni, koupit.

2,nabízíme bezplatné opravy servis pro kvalitní problém, v prvním roce po koupi, a kupující zaplatit 2 způsoby, jak náklady na dopravu.

1,Všechny výrobky jsou pod pět letá záruka (s Výjimkou náhradních dílů a příslušenství)

Před nákupem můžeme dropshipping a velkoobchod, můžete kliknout na exkluzivní spojení získat informace, Koupit produkty s VIP službou pro větší ochranu vyplňte, Prosím, úplné a přesné dodací adresu a kontaktní číslo

2,Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

4,můžete se vrátit do 7 dnů po obdržení.

1,Jako odpovědný prodávající, garantujeme bezplatnou výměnu nebo plnou náhradu, pokud položka je vadný.

Přepravní Podmínky

5,věnovat pozornost kontrole, když si vyzvednout zboží, Pokud zjistíte, že zásilka je poškozená nebo zařízení je rozbité, prosím odmítnout podepsat balíček a kontaktujte nás co NEJDŘÍVE.Potřebujeme také vaši důkaz od lodní společnosti, že balíček je poškozen na jeho příchod, a pak můžeme tvrdit, znovu lodní společnosti na náhradu škody.Jinak my nepřijímáme žádné nároky na náhradu škody od kupujícího.

1,přijímáme Alipay, West Union, Podmíněná,atd.

5,Ale expediční poplatek je nevratný.

6,položky by měly být vráceny k nám do původního stavu mail s sledovací číslo.

Zpětná vazba

3,Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut.

6,Pokud položka je vadný, na jeho příjezdu, zákazník má 3 dnů od doručení datum pro výměnu novou.Jsme jen platit jeden způsob, náklady na dopravu z Číny k vám, a budeme reship vyměnit jednu na vás od China air mail.Prosím, ujistěte se, že všechny položky jsou bez poškození a v prodejném stavu, kdy jsme jej obdrželi, Prosím, také nabízíme kvalitní důkaz o problém s kvalitou.

4,může cla pro některé země celní politiky.Nebudeme zodpovědní za cla,prosím, celní odbavení sami.

2,Vaše výrobky budou zveřejněny dát do 3 pracovních dnů po obdržení platby,Sledování informací bude obvykle být aktualizovány v 24 - 72 hodin.

2,Platné období je 30 dní ode dne uvedení pořadí, tak, prosím, informujte nás o vadu předem, jakmile ho najít.

3,Obvykle to bude trvat 10 - -45 dní, aby se dospělo, rychlost celní odbavení a doprava v kupující zemi, která se rozhodne, že dorazí rychleji nebo zpoždění, prosím, pochopit.

Další Informace

CN Chongqing
Kategorie produktu drobnosti úložný koš
Typ Skladovací Koše, Vodní Hyacint
Číslo Modelu Skladovací Koše
Použití Neatening/Skladování
Rozsah použití CD, ovoce, rostlinný, Magnetické Karty
Rostlinných Vláken Typu Sláma
Funkce Eco-Friendly, Skládací, Skladem
Styl Idylické
Značka MiFuny
Původ Pevninské Číně
Materiál Rostlinné Vlákniny

Recenze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.Povinná pole jsou označena * *

1 2 3 4 5