Popis

Popis produktu

Součástí rámu

Adaptivní hostitele velikost obrazovky: 9 palců

Podle standardu design původního vozidla, není třeba řezat dráty a konektor do plug instalace je jednoduchá

Postroj a dekódování část

Produkty byly testovány a testovány na 100% elektrifikace výkonnosti a dalších ukazatelů

2.

Pokud potřebujete vytvořit nový bus protokolu, dekodér nebo nákup ve velkém množství, prosím kontaktujte náš zákaznický servis dojednat další záležitosti!

Produkt úvod

Materiál: šetrné k životnímu prostředí ABS plastu, žádný zápach, a anti-stárnutí.Stavěcí šroub M3 × 8 samořezné šrouby.

Seznam kompatibilní modely

Aplikace: 1:1 model design originální rádio část instalace, kompletní úprava kit

Postroj se používá pro auto audio, navigace do auta, společné veřejné parkoviště Android řešení, která splňují pin definice standardní, a hlavní elektrické vedení rozhraní 16pin

Pro postroj s CANbus protokolu pole, musíte zadat tovární nastavení Android hostitele a vyberte odpovídající CANbus značku a model, v autě, autobusu konfigurační menu.Je doporučeno aktualizovat na nejnovější MCU a konfigurační soubor, při připojení WiFi k Internetu.To je také doporučuje instalovat pod vedením profesionálů nebo zkušených osob.

Pokud potřebujete vytvořit multimediální rám formy pro nový model, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis na vyjednání dalších věcech!

Design: snadná instalace, vhodné pro auta multimediální DIY přestavbě pro profesionální obchodníky a jednotlivých odběratelů.

1.Peugeot 508 508SW 2012-2017

Doporučuje se používat Android hostí s tradiční řešení, jako jsou Topway xyauto nowada ftytek.Pro některé dekodéry, oni mohou jen být kompatibilní s produkty určenými poskytovatelů řešení, budeme je informovat na speciální instrukce.

Použitelnost: používá se, aby byl kompatibilní s modely ve výše uvedeném seznamu modelů a přeměněn na Android, velký displej, inteligentní auto multimediální navigační zvuk S speciální postroj v soupravě, je vhodné nahradit originální rádio a audio systém

Další Informace

Rok 2012-2017
Značka skyfame
Název Modelu PEUGEOT0534
Typ Položky Fascie
Položka Výška 14inch
Typ Materiálu ABS
Šířka Položky 10inch
Hmotnost Položky 0.55kg
Původ Pevninské Číně
Položka Délka 12inch

Recenze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.Povinná pole jsou označena * *

1 2 3 4 5