Popis

Popis produktu

【 Solární + USB Charing 】Tato solární LED světlo nejen může být účtován solární energie, ale také může být účtovány přes USB.Vaše power banka nebo jiná síla může být zdrojem tohoto světla lampy.

【 Ultralehký a Přenosný 】sluneční kemp lucerna je lehká.Tento kemp světlo je vyrobeno z robustní ABS vydržet těžké prostředí, je 100% VODOTĚSNÝ a PRACHOTĚSNÝ.Perfektní malý přenosný lucerna pro kempování, práce, rybaření, procházky se psem, Přístřešky, venkovní aktivity a nouzové osvětlení, můžete vzít kamkoliv potřebujete šikovný světlo.

【 Táboření Lucernou s Dálkovým 】je To tak důležité mít táboření světlo s dálkovým ovládáním.Můžete libovolně zapnout/vypnout svítilnu, přepínač režimu světla a plynule nastavit jas.Když jste uprostřed chladné noci, poslední věc, kterou nechcete udělat, je nechat váš spací pytel pro vypnutí stanu světlo!Tato funkce vzdálené je rozhodně stojí za to!

Funkce:

【 Tři Režimy 】Tato prémie solární dobíjecí LED žárovka upraví jas podle vašich konkrétních potřeb přes 3 různé režimy osvětlení.Vyberte si z vysoká světla, nízké světlo, SOS světla, aby s vámi setkat kdykoliv a kdekoliv.

Další Informace

Zdroj Světla LED Žárovky
Funkce 4 nouzové osvětlení
Materiál Těla ABS
Použití Camping, Rybaření, Pěší turistika
Funkce 5 Závěsný Hák Stan Lampa
Původ Pevninské Číně
Je Baterie Potřebné No
Funkce VEDLA táboření světlo
Funkce 2 Camping Svítilny Led Svítilna
Typ Položky Přenosné Lucerny
Funkce 3 Přenosné Osvětlení
Funkce 1 Táboření světlo
Značka IWP

Recenze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.Povinná pole jsou označena * *

1 2 3 4 5