Popis

Popis produktu

Doporučuje se používat Android hostí s tradiční řešení, jako jsou Topway xyauto nowada ftytek.Pro některé dekodéry, oni mohou jen být kompatibilní s produkty určenými poskytovatelů řešení, budeme je informovat na speciální instrukce.

SKYFAME Electronics Co., Ltd.se zabývá návrhy a velkoobchodní prodej automobilových elektronických výrobků po mnoho let.Byla založena skupinou mladých úprava vozu nadšence.V Číně, tam je mnoho fanoušků!Zavezli nás k inovacím a opravit chyby.Je nám potěšením sloužit a uspokojit každý majitel auta a odborníky v automobilovém trhu s náhradními díly.Jsme odhodláni poskytovat zákazníkům s high-kvalitní zážitek aplikace při nízkých nákladech.Výrobky byly přísně kontrolovány, s důrazem na efektivitu a včasné aktualizace, a jsou vyváženy do Evropy, Severní Ameriky, Jižní Ameriky a Jihovýchodní Asii a získaly dobré recenze.Značka: SKYFAME je preferovaná značka pro profesionální zákazníky a odborníky z automobilového audio-vizuální elektroniky.

B.Tato záruka se nevztahuje na situace, mimo specifikovaný rozsah použití, vzhledem ke zneužívání, man-made poškození, náhodné poškození, vniknutí vody, nesprávná činnost.

D. upřímně doufáme, že si můžete nechat nám cenné připomínky a návrhy, a upřímně těšíme se na vaše pěti-hvězdičkový chválu!Pokud se vám dát negativní hodnocení, prosím, s námi komunikovat o problému, takže můžeme vyřešit problém pro vás, a vyzve nás, aby poskytovat lepší služby a neustálé zlepšování

O Po-Prodejní

O SKYFAME

A. musíte najít zkušení a profesionální montéři nebo místní obchody zabývající modifikace a opravy automobilů

Součástí rámu

E. Vzhledem k neustálému technickému aktualizace a inovace výrobku, budeme loď na nejnovější verzi a bude zpětně kompatibilní s drobnými rozdíly oproti staré verzi bez předchozího upozornění.

B. je-Li self-instalace vyžaduje zákazníkům zhodnotit jejich vlastní operační techniky a ujistěte se, že instalaci a montáž v souladu se standardními operačními specifikace

Postroj a dekódování část

Pro postroj s CANbus protokolu pole, musíte zadat tovární nastavení Android hostitele a vyberte odpovídající CANbus značku a model, v autě, autobusu konfigurační menu.Je doporučeno aktualizovat na nejnovější MCU a konfigurační soubor, při připojení WiFi k Internetu.To je také doporučuje instalovat pod vedením profesionálů nebo zkušených osob.

C. Pokud se setkáte s problémy při použití, prosím, dejte nám zpětnou vazbu včas a my vám odpovíme do 12 hodin

A. Všechny výrobky mají jeden rok záruka.Pokud výrobek je vadný, můžete se vrátit k nám do 30 dnů, a můžete jej nahradit novým produktem.Můžete také vyjednat, aby se znovu příslušenství potřebné pro opravu.

C. V případě škody během přepravy, prosím, kontaktujte nás do 3 dnů po obdržení zásilky a poskytnout příslušné certifikáty.Všechny obalové materiály a předměty musí být v plném souladu s dopravce kontrolní metody.

A. použijeme více dopravců pro zákazníky, aby si vybrat podle regionu a popularita logistické trasy.Prosím, vyberte si další možnosti, v závislosti na vaše požadavky na včasnost a ceny dopravy.

B. Pokud máte speciální požadavky nebo otázky, prosím, poraďte se on-line zákaznický servis

Produkty byly testovány a testovány na 100% elektrifikace výkonnosti a dalších ukazatelů

Produkt úvod

Pokud potřebujete vytvořit multimediální rám formy pro nový model, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis na vyjednání dalších věcech!

1.Ford Ecosport 2018+

O Instalaci A Uvedení Do Provozu

Materiál: šetrné k životnímu prostředí ABS plastu, žádný zápach, a anti-stárnutí.Stavěcí šroub M3 × 8 samořezné šrouby.

C. Pokud z nějakého důvodu nejste zcela spokojeni se svým nákupem, můžete se vrátit a výměnu výrobku bezpodmínečně, návrat musí mít originální obal a příslušenství, a zpáteční adresou je odpovědnost kupujícího.

Použitelnost: používá se, aby byl kompatibilní s modely ve výše uvedeném seznamu modelů a přeměněn na Android, velký displej, inteligentní auto multimediální navigační zvuk S speciální postroj v soupravě, je vhodné nahradit originální rádio a audio systém

Aplikace: 1:1 model design originální rádio část instalace, kompletní úprava kit

Postroj se používá pro auto audio, navigace do auta, společné veřejné parkoviště Android řešení, která splňují pin definice standardní, a hlavní elektrické vedení rozhraní 16pin

Seznam kompatibilní modely

Adaptivní hostitele velikost obrazovky: 10 palců

D. Vzhledem k omezení fotografování zařízení a rozdíl terminál displej zařízení, tam může být určitý barevný rozdíl mezi produktem a skutečným cílem, který nemůže být použit jako důvod pro zvyšování produktu spory.

Pokud potřebujete vytvořit nový bus protokolu, dekodér nebo nákup ve velkém množství, prosím kontaktujte náš zákaznický servis dojednat další záležitosti!

Design: snadná instalace, vhodné pro auta multimediální DIY přestavbě pro profesionální obchodníky a jednotlivých odběratelů.

Podle standardu design původního vozidla, není třeba řezat dráty a konektor do plug instalace je jednoduchá

O Dopravu

Další Informace

Původ Pevninské Číně
Hmotnost Položky 0.75kg
Položka Délka 15inch
Rok 2018
Typ Materiálu ABS
Značka skyfame
Položka Výška 13inch
Šířka Položky 15inch
Název Modelu FORD8570
Typ Položky Fascie

Recenze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.Povinná pole jsou označena * *

1 2 3 4 5