Popis

Popis produktu

Použitelné číselníku: 28,5 mm-29.mm

Popruh šířka: 22mm

Zpětná vazba:

1) dodací lhůta závisí na mnoha faktorech.Pokud jste neobdrželi své položky na dobu delší než 1 měsíc, prosím, kontaktujte nás a my vám zkontrolovat a vyřešit problém pro vás.

Vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro rozvoj našeho podnikání.Pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb, jsme upřímně doufám, že můžete strávit 1 minutu, aby nám pozitivní zpětnou vazbu.Pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu, odpovíme vám do 24 hodin a pokusíme v našich silách vyřešit to pro vás!Děkuji!!!

Průměr: 42 mm bez koruny

Vezměte prosím na vědomí:

Tloušťka: 13mm

Platit:

popsat

Doprava:

2) Naše ceny nezahrnují určení cla a daně.Jsme zodpovědní pouze za Čínské celní problematiky.

návrat:

Děkuji!!!

Doba přepravy závisí na různé způsoby přepravy a vzdálenosti.

Případě, materiál: pouzdro z nerezové oceli

Pokud vaše zboží je vráceno v původním stavu, můžeme vám vrátit peníze v plné výši do 15 dnů po obdržení zboží.Kupující je třeba věnovat zpáteční lodní poplatek.Jakmile obdržíme vrácené zboží, vrátíme vám ihned.

Použitelné sporty: NH35 NH36, 4R35/36

Další Informace

Typ Položky Hodinky Případech
Původ Pevninské Číně
Materiál Pouzdra Z Nerezové Oceli
Značka PARNSRPE
Číslo Modelu 111
Položka Průměr 42MM

Recenze

Velmi pěkné věci za cenu, určitě doporučuji.

Povrchové úpravy jsou dobré. Rozumný poměr kvalita-cena. V mém případě jsem si objednal sapphire crystal, ale já si to nemyslím. Tím, že tepelná vodivost, reflexy a vody drop test, řekl bych, že ne, ačkoli oni nejsou velmi přesné testy, které mají dvě sapphire crystal hodinky, můžu říct, že to neznamená, Když nic jiného, jsem spokojen. Prodávající výborně zabalené krabici. Dorazil asi za 12 dní ve Španělsku.

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.Povinná pole jsou označena * *

1 2 3 4 5